<< Vorige - Volgende >>


DVD Auto's in de jaren 50


DVD Auto's in de jaren 50


Artikelcode: 531116Deze dubbel-dvd neemt u mee naar de wereld van de auto in de jaren vijftig. De AutoRAI is een vast punt in de agenda van de autoliefhebber, maar ook buiten het RAI-gebouw zijn er genoeg bijzondere auto's te bewonderen. Met de toename van het autoverkeer wordt veilig verkeer steeds belangrijker en is de aanleg van nieuwe wegen noodzakelijk.

Daarnaast wordt er een blik geworpen op de diverse autoraces in ons land en kijken we naar de ontwikkelingen in het buitenland. Tenslotte vindt u op deze dubbel-dvd ook een korte documentaire over Nederland in de jaren vijftig. Kortom: een must voor elke liefhebber van auto's!

De dvd-serie De auto in de jaren blikt terug op enkele belangrijke decennia uit de geschiedenis van de auto in Nederland. Bijzondere fragmenten uit het Polygoonjournaal tonen u alle ontwikkelingen rondom de heilige koe. Daarnaast ziet u op deze dubbel-dvd's een programma dat een beeld schetst van Nederland in het betreffende decennium. Kijk voor de andere dvd's in deze serie onder 'Verkeer en Vervoer'.
€ 19.95 /inclusief btw

Aantal